Marjorie Madfis este fondator și președinte al Yes She Can, organizație non-profit dedicată dezvoltării de aptitudini transferabile de muncă pentru tinerele diagnosticate cu tulburări de spectru autist. Marjorie a fost inspirată de fiica ei, Isabelle – 23 de ani, pentru a creea un program riguros prin care sunt învățate procese de business, aptitudini de gândire și abilități de a socializa la locul de muncă, în care unui mediu autentic de business. Marjorie și Yes She Can au fost recunoscute de Fundația Autism Science și Non-Profit Westchester.

În calitate de părinte al unui copil cu autism și profesionist în domeniul dezvoltării resursele umane, Marjorie a fost un susținător al incluziunii în școală, comunitate și la locul de muncă.

Anterior, Majorie a avut o carieră de succes, de peste 30 de ani, în business, având expertiză în strategii de marketing, precum și marketing digital și interactiv. A lucrat pentru importante agenții și corporații de direct marketing, până în 2013, când s-a retras din activitate de la IBM. Marjorie a absolvit studiile de licență la Universitatea din New Hampshire și deține un MBA de la Universitatea din Boston.

Lector al Conferinței Internaționale ABA 2020

Marjorie Madfis va participa în cadrul panelului, desfășurat în limba engleză, Employment opportunities for adults with autism: developing strategies and facing challenges.