Call for papers

prezintă alături de lectori internaționali renumiți la o nouă ediție digitală a

Conferinței Internaționale ABA.

Anul acest continuăm formatul din 2020, pentru a putea fi împreună, din nou, la a X-a ediție ABA Bucharest International Conference. Aici puteți prezenta alături de lectorii internaționali care contribuie cu informații și studii de caz valoroase pentru domeniul analizei comportamentale aplicate.

Continuăm formatul digital al conferinței și în anul acesta, pentru a asigura o participare cât mai diversă, atât din partea lectorilor cât și a publicului. Restricțiile și măsurile de siguranță sanitară care persistă ne îndeamnă pe toți să fim creativi când vine vorba de împărtășirea cunoștințelor și resurselor educative. Succesul de anul trecut ne-a demonstrat că putem organiza un eveniment exclusiv online în care participanții să interacționeze dinamic și constant cu specialiștii care susțin prezentări.

Lucrările pot fi trimise pe adresa anca.dumitrescu@autismvoice.ro până la data de 15 iulie 2021.

Dacă ești BCBA sau BCaBA, sau ai finalizat un curs de specializare în analiză comportamentală aplicată, trimite-ne o lucrare.

Poți opta pentru:

Prezentare teoretică: studii care prezintă rezultate ale unei cercetări sau studii de caz; durata acestui tip de prezentare este de 30 minute;

Workshop: se vor demonstra practic activități de învățare; durata acestui tip de prezentare este de 45 minute;

Dacă ești psiholog și ai experiență în lucrul cu copii cu tulburări de spectru autist, trimite-ne o lucrare bazată pe demonstrații practice și vei putea ține un workshop online în ziua 2.

Dacă ești medic, avem cu siguranță nevoie de expertiza ta pentru a putea avea și o componentă legată de dezvoltarea creierului în cazul copiilor cu tulburare de spectru autist.