Call for papers

Ediția a XII-a a ABA Bucharest International Conference va fi ținută în varianta HIBRID și suntem siguri că și voi sunteți entuziasmați să ne revedem și să împărtășiți și anul acesta informații valoroase pentru domeniul analizei comportamentale aplicate.

Lucrările pot fi trimise pe adresa anca.dumitrescu@autismvoice.ro până la data de 1 octombrie 2023.

Dacă ești BCBA sau BCaBA, sau ai finalizat un curs de specializare în analiză comportamentală aplicată, trimite-ne o lucrare.

Poți opta pentru:

Prezentare teoretică: studii care prezintă rezultate ale unei cercetări sau studii de caz; durata acestui tip de prezentare este de 30 minute;

Workshop: se vor demonstra practic activități de învățare; durata acestui tip de prezentare este de 45 minute;

Dacă ești psiholog și ai experiență în lucrul cu copii cu tulburări de spectru autist, trimite-ne o lucrare bazată pe demonstrații practice și vei putea ține un workshop în ziua 2.

Dacă ești medic, avem cu siguranță nevoie de expertiza ta pentru a putea avea și o componentă legată de dezvoltarea creierului în cazul copiilor cu tulburare de spectru autist.

În prima parte a zilei (atât în prima zi cât și în a doua) vor fi lucrări ”in plen” la care vor putea participa toți cei care se înscriu, iar după pauza de prânz vor fi susținute workshop-uri în paralel pe teme variate, astfel încât participanții să poată avea opțiuni în funcție de zonele de interes maxim.