Conferința ABA 2022 Înscriere

Completează formularul și achită biletul prin transfer bancar sau cu cardul direct online. Perioada de înscriere la cea de-a XI ediție a Conferinței Internaționale ABA este deschisă până la data de 18 Octombrie 2022.

Taxe de participare

Specialist: 350 lei până la 15 septembrie sau 400 lei dupa aceasta data.
Non-specialist (student / cadru didactic / părinte): 200 lei până la 15 septembrie sau 250 lei dupa aceasta data.

Bilete de grup: verificați prețurile accesibile la grupuri de 3,5 și 8 participanți

Pentru prezentările și workshop-urile care vor avea loc în limba engleză, nu va fi disponibilă traducere în limba română.

  Date Participant


  Opțiuni participare

  Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare site. Declar ca am cunostinta de prevederile Regulamentului UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  PAȘI ÎNSCRIERE ȘI METODE DE PLATĂ

  Pentru înscriere la Conferința Internațională ABA vă rugăm să parcurgeți următoarele etape:

  Pasul 1. Completați formularul de înscriere.

  Pasul 2. Achitați biletul de participare, aveți două soluții:

  1. Cu cardul online – alegeți „Plata online prin Euplatesc.ro” la Modalitatea de plată

  2. Prin transfer bancar în contul Asociației Autism Voice, Cod fiscal: RO23830437, Contul bancar: RO12BACX0000000968803024, deschis la Unicredit Bank, Dristor, cu mențiunea “Conferința Internațională ABA Ediția a X-a, nume și prenume participant” . Vă rugăm faceți plata din contul pe care doriți să se emită factura.

  Pasul 3: După înscriere, veți primi un email de confirmare și programul evenimentului, precum și informații periodice despre conferință.

  Fondurile strânse din taxa de participare sunt direcționate către programele de terapie pe care le urmează copiii din cele două asociații organizatoare și către demersurile de reglementare ale profesiei în România.

  20% din taxa de participare va acoperi taxele pentru înscrierea profesiile de analist și instructor comportamental în nomenclatorul de meserii, demers coordonat de Institutul ABA România.

  Membrii Institutului ABA România beneficiază de 40% reducere la înscriere, dacă au achitat institutului taxa anuală de membru.

  Credite

  Psihologii cu drept de liberă practică vor beneficia de credite din partea Colegiului Psihologilor din România.

  Specialiștii BCBA/BCaBA vor beneficia de CE din partea Autism Voice, acreditată ca ACE Provider de către BACB.

  DATE DE CONTACT

  • +40 757 732 496
  • contact@conferinta-aba.ro