Sunt o persoană mereu orientată spre soluții, drept urmare mi-am îndreptat atenția spre un domeniu în care această abilitate este primordială.

Dețin atestat de liberă practică în psihologie clinică și activez în domeniul intervenției comportamentale aplicate din anul 2021. Pentru a-mi îmbunătăți tehnica de lucru m-am orientat mereu spre perfecționare continuă. Combinarea tehnicilor, reprezintă cea mai adecvată și mai rapidă modalitate ca fiecare persoană cu care intrăm în contact să își atingă potențialul maxim de dezvoltare.Cursul de lungă durată în Terapie Comportamentală Aplicată la Copiii cu TSA, PECS(Sistemul de Comunicare prin Schimbul de Imagini), Tehnici Terapeutice Combinate (Îmbinarea tehnicilor de integrare senzorială cu terapia ABA și tehnici din terapia prin muzică); Tehnici și Proceduri în Intervenție în Terapia Logopatiilor, NDBI (Naturalistic Developmental Behavioral Interventions), reprezintă în momentul actual principalele instrumente pe care le folosesc în procesele terapeutice.

Cred că un aspect important legat de succesul în ceea ce faci este măiestria cu care jonglezi tehnicile de lucru, în funcție de particularitățile fiecărui copil.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Expunerea timpurie a copiilor la device-uri. Perspectivă teoretică și implicații practice

Această prezentare va fi în limba română.

Abstract: În ultima vreme tehnologia și în special dispozitivele electronice au dobândit o mare popularitate, atât în rândul adulților dar mai ales în rândul copiilor. Dispozitivele electronice sunt o sabie cu două tăișuri. În ciuda beneficiilor lor, au multe pericole potențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Specialiștii Asociației pentru Sănătate Mintală a Copilului trag un semnal de alarmă cu privire la supraexpunerea la ecrane a copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Potrivit acestora, în perioada pandemiei de COVID-19 a crescut cu o treime numărul cazurilor de copii care au întârzieri în dezvoltarea psihică și a limbajului, deficit de atenție, hiperactivitate, tulburări de comportament.  Se va aborda acest subiect din mai multe perspective ce privesc ariile principale de dezvoltare, cu un accent pe conștientizarea supra-expunerii.