Ionela Ferucă e psihoterapeut cognitiv-comportamental (specializare obținută în urma absolvirii unui masterat de psihoterapii cognitiv-comportamentale în cadrul Universității Titu Maiorescu), analist comportamental (în urma finalizării programului de masterat Applied Behaviour Analysis, din cadrul programului Clemson University – România) și formator acreditat.
„În urmă cu 9 ani, am cunoscut primii copii cu autism și în clipa aceea am știut că vreau lucrez în acest domeniu. Din anul 2014, fac parte din echipa Asociației Help Autism, unde, în fiecare zi, mă bucur alături de colegii mei de reușitele copiilor cu minți aparte.”

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

AutismON- calea directă de comunicare între echipa terapeutică și familia copilului cu autism

Această prezentare va fi în limba română.

Abstract: AutismOn este asistentul digital care însoțește familia și echipa de terapie în timpul procesului terapeutic. Platforma îți pune la dispoziție toate tool-urile de care ai nevoie pentru a rămâne concentrat pe progresul copilului fie ca ești coordonator, terapeut sau părinte. AutismON generează automat rapoarte pentru fiecare ședință de coordonare și un sumar al tuturor colectărilor de date făcute într-o ședință de terapie. Familia este informată și conectată permanent la progresul copilului. Are acces la informații relevante din terapie, colectări de date și la planul de intervenție, păstrează istoricul beneficiarului în format digital, se poate implica direct în recuperare rezolvând teme pentru acasă și având la îndemână o cale directă de comunicare cu echipa terapeutică. AutismON este o soluție completă pentru fiecare membru al echipei pentru un progres cât mai bun al copilului.