Eugenia Foarfecă este jurnalist cu experiență și editor specializat pe zona de Sănătate.
De la început, Eugenia și-a dorit să facă meseria de jurnalist și asta a și reușit. A absolvit cursurile a două facultăți, Facultatea de Litere și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, ambele din cadrul Universității București. 
În presă a intrat în anul 2006, la Național TV,  unde a învățat  meserie de la unii dintre cei  mai  buni oameni de presă. Doi ani mai târziu intră în echipa Știrilor Prima TV, unde se bucură de cea mai longevivă perioadă a carierei. Aici este reporter pe Sănătate timp de mai mulți ani, dar și editor al Știrilor Focus. În 2015 realizează la Prima TV o emisiune despre sănătate, numită Sănătate cu Stil, alături de o echipă de jurnaliști entuziaști. 
După mai bine de 12 ani în care este realizator, reporter, editor, prezentator sau voice over, Eugenia devine PR în Sănătate, într-o companie de top: Sănătatea Press Group. Aici are șansa de a  modera evenimente pe diferite teme de actualitate, cu profesioniști din Medicina românească, dar și din străinătate. 
Eugenia Foarfecă este mereu în mijlocul evenimentelor și subiectelor care au legătură cu zona de Sănătate. Dacă cercetătorii din orice colț de lume au descoperit ceva revoluționar în Medicină, afli de la ea, iar dacă o problemă stringentă din sistemul medical trebuie să fie publică, Eugenia se va asigura ca publicul să fie informat. 

Moderator în cadrul Conferinței Internaționale ABA

Eugenia Foarfecă va modera două momente ale Conferinței Internaționale ABA, în prima zi, 23 octombrie:

  • 16:00 – 16:45 Prezentarea specială realizată de Dr. Temple Grandin
  • 16:45 – 18:15 – Panelul de experți pe tema Employment opportunities for adults with autism: developing strategies and facing challenges

Discuțiile din această suită vor fi susținute în limba engleză.