Andrei Stan are 19 ani și este elev în clasa a XII-a la un colegiu din București, fost beneficiar și, în prezent, voluntar de bază la Asociația Puzzle România. El și fratele său geamăn, Ovidiu, au fost diagnosticați cu autism la vârsta de 1 an și 10 luni. Azi,  Andrei ne poate relata din amintirile și trăirile lui corelate cu intervenția ABA.  

Andrei susține și promovează integrarea copiilor cu TSA în școlile de masă și este deseori speaker pentru diverse proiecte de conștientizare privind persoanele cu TSA. 

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

ABA din perspectiva unui adolescent cu TSA

„Copilăria mea este puternic marcată de amintirii cu joacă, recompense, reguli, fericire, cutia cu surprize, terapeuți, într-un cuvânt: ABA de dimineață până seara.”

Andrei a avut curajul să atragă atenția publicului asupra zilei de 02 aprilie mergând la TNB (Teatrul Național București) și vorbindu-le sutelor de spectatori de aici preț de câteva minute, la începerea fiecărui spectacol. Se simte pregătit să răspundă la întrebări despre cum a fost și este lumea lui, viața lui, alături de terapie.