Andreea Stroe-Mățăuan este psihoterapeut și are certificare BCBA. lucrează de 12 ani cu adulți, familii și copii pentru a-i însoți în a duce vieți cât mai împlinite, cu grijă față de ei înșiși și față de lumea în care trăiesc. Activitățile Andreei includ: coordonarea de echipe terapeutice, consultanță individuală, supervizare, predarea la Clemson România și în cadrul altor formate de curs, conferințe și workshopuri.

Andreea își propune să contribuie în continuare la clădirea unei lumi în care oamenii sunt în contact cu propriile sentimente, sunt empatici și trăiesc viața din plin. Prezentările ei au caracter practic și uman, cu idei și strategii ce pot fi aplicate imediat de către specialiști și de către beneficiari, deopotrivă. Puteți urmări activitatea Andreei pe website-ul său: andreeamatauan.ro.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Întărirea diferențiată: o nouă definiție și implicații practice

Întărirea diferențiată este una dintre cele mai folosite intervenții comportamentale pentru scăderea comportamentelor-problemă și creșterea comportamentelor adaptative. În prezentarea noastră, vom aborda: noua definiție a întăririi diferențiate propusă de Vollmer et al. (2020); folosirea întăririi diferențiate bazate pe funcția comportamentului pentru a înlocui comportamentul-problemă; și relevanța legii potrivirii (matching law) în raport cu utilitatea practică a noii definiții. Focusul va fi pe aplicarea principiilor ABA în manieră etică și umană, oferind servicii care sunt în beneficiul clienților noștri și susținându-i în procesul de a duce vieți autodeterminate și împlinite, începând chiar de acum!