Diagnosticată cu sindromul Asperger la vârsta de 10 ani, Amy Gravino, M.A., este specialist certificat în autism și lector internațional.
În calitate de fondator și președinte al A.S.C.O.T Consulting, Amy oferă servicii de consultanță în domeniul autismului; servicii de formare și coaching universitar; servicii de mentorat pentru adulții tineri cu autism; prezentări profesionale pentru diverse conferințe; evenimente de conștientizare; școli și ateliere de dezvoltare personală și profesională.

Amy Gravino a susținut două prezentări la TED Talks, a vorbit de două ori la Organizația Națiunilor Unite pentru Ziua Mondială a Conștientizării Autismului (2011 și 2018) și a avut prezentări în fața multor audiențe pe o varietate largă de subiecte, inclusiv despre problemele de autism și sexualitate cu care se confruntă fetele cu TSA; hărțuire; prevenirea agresiunii și tranziția persoanelor din spectru la învățământul superior. Amy a obținut diploma de master ABA la Universitatea Caldwell în 2010 și este în prezent membră în consiliul de administrație al Specialisterne SUA, Yes She Can, Inc. și la Golden Door International Film Festival din Jersey City. Amy este co-facilitator al grupului de sprijin Morris County al ASPEN-NJ și este autoarea volumului The Naughty Autie, o carte de memorii cu experiențele sale cu întâlniri, relații și sexualitate, din perspectiva directă a unei femei din spectrul autismului.

Sesiune în cadrul Conferinței Internaționale ABA:

Tranziția spre viața de adult a persoanelor cu autism

Această prezentare va fi susținută în limba engleză.