Pe 21 și 22 octombrie ne întâlnim din nou cu cele mai recente studii și cele mai eficiente practici din analiza aplicată a comportamentului la Conferința Internațională ABA, ediția 11, organizată de Autism Voice și Help Autism în parteneriat cu Institutul ABA România.
Gregory Henley, Connie Kasari, Peter Gerhard, William Heward, Jill C. Dardig, Jonathan Tarbox, Dorothea Lerman, Maria Rebollar, Mishka Sibert, și alți reputați profesori și practicieni vor fi keynote speakeri, prezentările lor se vor concentra pe temele principale ale ediției:
  • neurodivergența, adolescența & tranziția spre viața de adult 
  • trauma și intervenția terapeutică în situații de criză
Biletele individuale sau de grup se pot achiziționa online la preț early bird pe www.conferinta-aba.ro
CALL FOR PAPERS: Dacă ești BCBA sau BCaBA, sau ai finalizat un curs de specializare în analiză comportamentală aplicată, trimite-ne o lucrare și ai posibilitatea să prezenți la eveniment alături de specialiști de renume internațional.
Conferința va avea loc online și reprezintă cel mai important eveniment din Sud-Estul Europei dedicat terapiei comportamentale aplicate. Conferința va fi acreditată în România de către Colegiul Psihologilor, iar la nivel internațional, de către Behavior Analyst Certification Board.