Suntem tot mai aproape și așteptăm cu mare entuziasm cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale ABA, cea mai mare din sud-estul Europei! Înscrie-te până pe 15 septembrie ca lector pentru a prezenta alături de cei mai buni teoreticieni și practicieni din domeniu. Profită de oferta early-bird și rezervă locul tău până la finalul lunii.

Anul acesta, din motive de siguranță, dar și pentru a facilita accesul la informații unui public mai numeros, ne vom vedea și ne vom auzi exclusiv online, în zilele de vineri și sâmbătă, pe 22 și 23 octombrie 2021. 

Pe site-ul evenimentului, conferinta-aba.ro, figurează deja nume impresionante care vor lua cuvântul și vor prezenta informații de ultimă oră despre cercetarea și practica ABA, precum și despre integrarea persoanelor cu neurodiversitate. Specialiștii în domeniu sunt așteptați în continuare să completeze lista speakerilor de la conferință și să-și prezinte propriile descoperiri alături de experți consacrați în domeniu, precum: Robert Shramm, Vincent J. Carbone, Lylian Campbell, Gina Davies, Amy Gravino, Jonathan Tarbox, Caroline Peters, William Edwards. Termenul de înscriere la Call for papers este aproape, dacă dorești să prezinți alături de ei, asigură-te că ai trimis lucrarea ta până pe 15 septembrie 2021.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt invitate să se bucure de oferta specială de preț din categoria early-bird, valabilă doar până pe 30 septembrie 2021.

Conferința Internațională ABA este organizată de asociațiile Help Autism și Autism Voice, în parteneriat cu Institutul ABA România. Evenimentul este acreditat în România de către Colegiul Psihologilor, iar internațional, de către Behavior Analyst Certification Board.

Înscrie-te la newsletterul evenimentului din pagina de site www.conferinta-aba.ro și la pagina de eveniment din Facebook https://fb.me/e/hevwFyZym pentru a fi la curent cu datele ediției.

#conferintaABA2021 #ABAconference2021