Temple Grandin este una dintre cele mai faimoase persoane cu autism din lume. Este membră a Academiei Americane de Arte și Științe, profesor de etologie la Universitatea din Colorado și autoarea unor cărți de succes care s-au vândut în mai mult de un milion de exemplare în întreaga lume. În 2010, HBO a realizat un film despre viața ei, care a câștigat un Glob de Aur în 2011 și 7 premii Emmy în 2010. În același an, revista Time Magazine a inclus-o în rândul celor mai importante persoane ale anului.

Cărțile lui Temple Grandin oferă o perspectivă unică asupra modului în care trăiește o persoană cu autism și contribuie enorm la conștientizare acestei tulburări de comportament în rândul publicului general. În rândul comunității persoanelor cu autism, pentru studenții săi dar și în cadrul grupurilor de activiști pentru drepturile animalelor, Temple Grandin este văzută ca o voce puternică a comunităților care au nevoie de ajutor în a se reprezenta.

În calitate de expert în comportamentul animalelor, Grandin oferă consultanță pentru numeroase companii din industria producției de carne, dezvoltând norme de îmbunătățire a calității vieții pentru animalele din ferme sau unități cu scop similar.

Sesiune în cadrul Conferinței Internaționale ABA:

Temple Grandin va susține o prezentare specială despre autism și viața persoanelor cu autism.

Această prezentare va fi susținută în limba engleză.