Paul Gavoni

Dr. Paul „Paulie” Gavoni, Director al Asociației Profesionale de Management al Crizelor (PCMA), este un specialist comportamental foarte respectat și educator cu o vastă experiență în Managementul Comportamentului Organizational (OBM). A ocupat diverse funcții în domeniul educației și al serviciilor sociale, inclusiv Coordonator de Operațiuni, Profesor, Vicepreședinte, Administrator Școlar și Manager de Redresare Școlară. Dr. Gavoni este dedicat utilizării știintei comportamentale pentru a ajuta indivizii și organizațiile să se dezvolte, oferind atât evaluări critice, cât și solutii practice pentru provocările educaționale. Este cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative ca autor bestseller și gazdă de podcast, unind aspectele științifice cu aplicări practice.

Lector al Conferinței Internaționale ABA 2020

Folosirea Managementului Comportamentului Organizațional (OBM) pentru a îmbunătăți creșterea calității serviciilor oferite persoanelor cu TSA

Această prezentare este în engleză.

Abstract: Unul dintre obiectivele analiștilor comportamentali și al furnizorilor care susțin programele educaționale pentru persoanele cu autism ar trebui să fie dezvoltarea strategiilorceaccelerează și mențin bunele practice din acest domeniu. La Conferința ABA din acest an, Paul Gavoni se va concentra asupra îmbunătățirii serviciilor prin prisma Managementului Comportamentului Organizațional (OBM) ca mijloc de a crea schimbări semnificative de comportament prin îmbunătățirea sau dezvoltarea sistemelor bazate pe valori,  reducerea discrepanțelor de performanță a personalului, îmbunătățirea ratei de retenție și, în cele din urmă, creșterea realizărilor beneficiarilor.