Gina Davies a lucrat în domeniul nevoilor educaționale speciale ca logoped de peste 20 de ani, atât în mediul clinic, cât și în cel educațional și familial. A înființat și a condus un centru de intervenție timpurie – o grădiniță specializată pentru copiii cu autism, unde terapia de comunicare si limbaj și predarea au fost integrate într-un curriculum intensiv de intervenție timpurie de specialitate.

Gina Davies este pasionată în a oferi o terapie logopedică plină de bucurie și motivantă, care are la bază o înțelegere reală a comunicării, impactul autismului asupra învățării și necesitatea implicării copiilor în activități dinamice.

Gina Davies a creat programul Attention Autism, care este acum utilizat pe scară largă în Marea Britanie, în clinici și în diverse medii educaționale. Acest program își propune să dezvolte o comunicare naturală și spontană, prin utilizarea unor activități motivante bazate pe simțul vizual. Obiectivul principal al Ginei este ca sesiunile să fie distractive și „să ofere o invitație irezistibilă la învățare”. Programul este utilizat în peste 100 de școli speciale și în aproximativ 200 de instituții preșcolare de masă.

Sesiune în cadrul Conferinței Internaționale ABA:

Această prezentare va fi susținută în limba engleză.

Vezi programul