Ellie Kazemi

Ellie Kazemi

PhD, BCBA-D

Dr. Ellie Kazemi și-a dedicat cariera sprijinirii supervizorilor și liderilor. Ea îmbină știința comportamentală, tehnologia digitală avansată și luarea deciziilor bazate pe date cu anii de experiență în lucrul cu organele de conducere, pentru a promova culturi organizaționale puternice, strategii eficiente de supervizare și formarea practică și eficientă a forței de muncă.

A lucrat la mai multe proiecte mari la nivel național (de exemplu, cu FEMA și NASA) care se concentrează pe formarea eficientă și rezultatele comportamentale. În prezent, este implicată în mai multe proiecte. Este profesor titular la CSUN, unde a fondat M.S. în programul de Analiză Aplicată a Comportamentului și unde este, de asemenea, Directorul Inițiativelor AI/VXR pentru Colegiul de Științe Sociale și Comportamentale.

Este fondatoare și CEO la Transform VXR, o platformă de formare pe care o construiește pentru a face accesibilă publicului învățarea experimentală.

Prezentări la Conferința Internațională ABA 2024

Temă: Supervizare transformatoare: Îmbunătățirea performanței personalului prin intervenții direcționate

Abstract:

Supervizarea eficientă a personalului clinic este crucială pentru dezvoltarea acestuia și pentru obținerea rezultatelor optime pentru clienți. În această prezentare mă voi concentra pe cele mai bune practici pentru supervizori, în special în efectuarea evaluărilor „nu pot face versus nu vor face” pentru a identifica cu acuratețe nevoile personalului.

Diferențierea dintre decalajele de competențe („nu pot face”) și problemele de management al situațiilor neprevăzute („nu vor face”), supervizorii își pot adapta strategiile de sprijin în consecință. Pentru personalul care necesită pregătire suplimentară, pot fi folosite formarea abilităților comportamentale (BST) și coaching-ul, pentru a spori competența și încrederea.

În schimb, pentru cei care se confruntă cu provocări motivaționale, supervizorii pot modifica mediul de lucru pentru a întări angajamentul și moralul, utilizând strategii precum întărirea diferențială, recunoașterea și ajustarea volumului de muncă. Voi oferi perspective acționabile, instrumente și exemple de caz pentru a ilustra punerea în aplicare a acestor abordări, subliniind importanța supervizării pline de compasiune și eficace. Prin adoptarea acestor bune practici, supervizorii pot promova un mediu de lucru favorabil care îmbunătățește performanța personalului și, în consecință, îmbunătățește rezultatele tratamentului.

Go to Top