21 - 23 aprilie 2017

6 LECTORI INTERNAȚIONALI

vin la București!

CREDITE NAȚIONALE

de la Colegiile Psihologilor și Medicilor!

CREDITE INTERNAȚIONALE

pentru specialiștii BCaBA și BCBA!

ORGANIZATORI

Lectori Internaționali

Robert C. Mellon
Robert C. Mellon
Robert C. Mellon, Ph.D, BCBA, este profesor in cadrul Catedrei de psihologie, Universitatea de științe sociale si politice Panteion din Atena, Grecia, si director al Laboratorului de analiza aplicata si experimentala a comportamentului. În prezent, Mellon este președintele Consiliului de administrație a Asociației Europene pentru Analiza Comportamentului.
Janet Twyman
Janet Twyman
Janet S. Twyman, Ph.D., BCBA, LBA, este un reprezentant recunoscut in educația eficienta si utilizarea tehnologiei pentru a determina schimbări la nivel de individ si sistem. De formație profesor, a predat in instituții preșcolare si scoli elementare, a fost director si administrator si profesor universitar. În prezent, este profesor asociat la Chicago School of Professional Psychology.
Nicholas Weatherly
Nicholas Weatherly
Dr. Nicholas Weatherly este consultant în management la Aubrey Daniels International (ADI), unde conduce proiectele privind sistemele instrucţionale. A primit titlul de doctor de la Universitatea Western Michigan, specializarea în analiza aplicata a comportamentului, unde studiile şi cercetarea sa s-au concentrat pe intervenţiile din managementul performanţei, siguranţa bazată pe comportament, analiza sistemelor comportamentale şi instruire programată.
William Heward
William Heward
William L. Heward, Ed.D., BCBA-D, este Profesor Emeritus la College of Education and Human Ecology din cadrul The Ohio State University (USA). Dr. Heward a ținut prezentări și workshop-uri în 18 țări.
Neil Martin
Neil Martin
Neil Martin, Ph.D., BCBA-D, lucrează ca specialist ABA (clinician, profesor, supervizor și cercetător), din 1990. Dr. Martin și-a făcut doctoratul în cadrul Universității Reading (UK) în 1998 și a devenit Board Certified Behavior Analyst (BCBA) în 2002.
Joyce C. Tu
Joyce C. Tu
Dr. Joyce C. Tu a primit titlul de doctor în psihologie educaţională, specializarea Analiza aplicată a comportamentului, din partea Universităţii West Virginia. Dr. Tu are peste 15 ani de experienţă, a susţinut sesiuni de pregătire, ateliere şi a supervizat specialişti şi părinţi care au lucrat cu persoane diagnosticate cu autism şi alte tulburări de dezvoltare.

Lectori români

Anca Dumitrescu
Anca Dumitrescupsiholog BCBA
Lăcrămioara Petre
Lăcrămioara Petrecercetător științific
Ana Hodea
Ana Hodealogoped

Participă la următoarea Conferință Internațională ABA!

Înscrie-te acum pentru a-ți rezerva locul!

Ziua 1&2

300lei
 • 350 lei după 28 Feb
 • Primele două zile (creditate BACB) sunt în principal dedicate psihologilor, psihiatrilor, logopezilor și altor specialiști ce folosesc metoda ABA.

Ziua 3

100lei
 • 150 lei după 28 Feb
 • Ziua a treia este în special dedicată părinților, cadrelor didactice și personalului medical implicat în recuperea copiilor cu autism.

FULL

350lei
 • 400 lei după 28 Feb
 • Participă la toate cele 3 zile ale conferinței pentru a avea o privire completă asupra noilor studii și practici în metoda ABA și abordarea copilului cu TSA.

FULL studenți

200lei
 • 250 lei după 28 Feb
 • Participă la toate cele 3 zile ale conferinței pentru a avea o privire completă asupra noilor studii și practici în metoda ABA și abordarea copilului cu TSA.
weeks
0
8
days
0
3
hours
1
0
minutes
3
9
seconds
4
1

Program 2017 (provizoriu)

(în curs de actualizare)

Ce reprezintă Conferința Internațională ABA

Conferința Internațională ABA reprezintă ocazia de a învăța pentru peste 500 de psihologi, pedagogi, medici, studenți și părinți. În total, în cele 5 ediții, conferința a strâns peste 20 de lectori străini din SUA, Marea Britanie, Norvegia și Spania. Acreditată de Behavior Analyst Certification Board, Conferința Internațională ABA organizată anul la București în luna aprilie este un eveniment de referință în Sud-Estul Europei și este structurată în două secțiuni:

 • Primele două zile sunt dedicate lectorilor acreditați în analiza aplicată a comportamentului care abordează într-un mod științific ABA și prezintă studii specialiștilor români.
 • În a treia zi, lectori români și nu numai investighează aplicabilitatea ABA în autism și noutăți legislative și terapeutice în domeniu.

brain conferintaABA 2016

Ediția 2016: record de lectori internaţionali prezenți la Conferința Internațională ABA.

Conferința Internațională ABA 2016 a însemnat:

 • 11 lectori din UK, Spania, SUA
 • 33 de lectori români
 • Peste 40 de prezentări, workshopuri și o lansare de carte
 • +500 de participanți în fiecare din cele 3 zile ale evenimentului
 • Credite naționale pentru participare din partea Colegiilor Medicilor și Psihologilor din România
 • Credite internaționale pentru specialiștii acreditați BACB
Vezi prezentăriile lectorilor!

Înscrie-te la newsletter pentru a afla noutățile ediției 2017 !